studio roscoe

Back to All Events

Basic Photography with Riikka Kantinkoski

Järjestämme valokuvaus workshopin Studio Roscoen tiloissa Helsingissä lauantaina 26.5.2018. klo 10:00 aamiaisella aloittaen.

Kurssin vetäjänä toimii valokuvaaja Riikka Kantinkoski. Riikan kädenjälkeä olemme saaneet seurata alan johtavissa lehdissä sekä mainoksissa jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Hänellä on myös laajalti kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaalisen median eri kanaviin. Luvassa on inspiroiva päivä, jonka aikana käymme läpi ihan perusasioita kamerasta, kuten aukot ajat isoluvut ym ja sen miten se vaikuttaa kuvaamiseen ja tulokseen. Harjoittelemme luonnonvalolla sekä yhden studiosalaman avulla kuvaamista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai vastavaasti olet jo sinut luonnonvalolla kuvaamisen kanssa. Uskon vahvasti että kertaus on opintojen äiti. Käymme hiukan läpi myös prosessia kuvan takaa, kuvaussuunnittelu, stailausta sekä tunnelman luomista. Riikka Kantinkoski kertoo valokuvaajan roolin prosessissa - mikä merkitys on valolla ja kuvakulmilla, ja millaisella kalustolla ja kuvankäsittelyllä päästään haluttuun lopputulokseen. Päivän aikana pääset itse kokeilemaan ja oppimaan kuvausta luonnonvalolla sekä salamalla.

Ota mukaasi oma kamera ja kamerajalusta. 

Workshop sisältää kevyen aamiaisen, lounaan sekä kahvin ja teen. Ilmoitathan osallistumisesi yhteydessä mahdollisista ruokarajotteista.

Workshopin maksua ei palauteta. Workshopin tuotanto vaatii paljon valmisteluja ja jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. 

Voit olla jo ammattilainen tai  innostunut harrastelija, toivotamme sinut ilolla mukaan tähän päivään!

Varaudu siihen että päivä saattaa venyä ilmoitetusta, riippuen osallistujien tahdista ja innokkuudesta :)

STUDIOVARUSTAMO on luvannut meille salamakalustoa ja lähettimiä käyttöömme!

 

VARAA OMA PAIKKASI WORKSHOPPIIN SIVUSTOMME CREATIVE WORKSHOP OSIOSTA!

Earlier Event: April 14
Material Workshop with Laura Räihä
Later Event: September 1
Photography workshop for beginners