studio roscoe

Back to All Events

Material Workshop with Laura Räihä

  • studio roscoe 2 Väinölänkatu Helsinki, 00610 Finland (map)

Järjestämme materiaalikartta, stailaus ja valokuvausworkshopin Studio Roscoen tiloissa Helsingissä lauantaina 14.4.2018

 

Kurssin vetäjinä toimivat sisustusarkkitehti ja sisustustoimittaja Laura Räihä sekä valokuvaaja Riikka Kantinkoski. Molemmat ovat toimineet monipuolisesti alan johtavissa lehdissä ja mainosmaailmassa jo lähes parinkymmenen vuoden ajan. Molemmilla on myös laajalti kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaalisen median eri kanaviin. Luvassa on inspiroiva päivä, jonka aikana Laura Räihä kertoo mistä lähtökohdista suunnitteluprosessi alkaa ja kuinka oman materiaalikartan luominen tapahtuu.  Riikka Kantinkoski kertoo valokuvaajan roolin prosessissa - mikä merkitys on valolla ja kuvakulmilla, ja millaisella kalustolla ja kuvankäsittelyllä päästään haluttuun lopputulokseen. Lisäksi pääsemme päivän aikana tekemään ja kuvaamaan inspiroivat materiaalikartat. 

Ota mukaasi oma kamera sekä kamerajalusta myös mukaan mikäli sellainen löytyy.

Voit ottaa mukaasi myös omia materiaaleja joita haluat hyödyntää kartan teossa tai joiden yhteensopivuuksista ja ominaisuuksia haluat pohtia. 

Workshop sisältää kevyen lounaan sekä kahvin tai teen. Ilmoitathan osallistumisesi yhteydessä mahdollisista ruokarajotteista.

Workshopin maksua ei palauteta. Workshopin tuotanto vaatii paljon valmisteluja ja jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. 

Voit olla jo ammattilainen tai  innostunut harrastelija, toivotamme sinut ilolla mukaan!